چاپ
دسته: blog
بازدید: 650
تجهیزات گریل ذغالی و چدنی آشپزخانه های صنعتی

تجهیزات گریل ذغالی و چدنی آشپزخانه های صنعتی، این تجهیزات برای تهیه بسیاری از فست فودها کاربرد دارند. برای تهیه غذاهای بی روغن از تجهیزات گریل ذغالی و برای سرخ کردن گوشت و مرغ از نوع چدنی استفاده می کنند.

همچنین برای کباب کردن انواع همبرگر و مرغ و انواع استیک از گریل های ذغالی استفاده می شود. بدنه این تجهیزات از جنس استنلس استیل می باشند.


انواع گریل ذغالی


گریل ذغالی 80: از جنس استیل دارای 80 رویه.در ضمن دارای دیواره های دو جداره که با پشم شیشه عایق بندی شده است. دارای ولوم های غیر قابل اشتعال از جنس بکالیت هستند. سینی روغن استیل به منظور تخلیه روغن اضافی، در این دستگاه تعبیه شده است. با دارا بودن ذغال سنگ و همچمین چدن شیاردار، گرما را به صورت هماهنگ و یکپارچه به گوشت و مرغ انتقال می دهد.
گریل ذغالی 40: تمامی مشخصات فنی گریل 80 را داراست با ایتن تفاوت که تعداد رویه ها در این گریل 40 عدد است.


انواع گریل چدنی


گریل چدنی صاف 40: از جنس استیل با رویه صاف چدن می باشند. دارای کیفیت بالا و زیبایی ظاهری برای کباب کردن انواع استیک ها و همبرگر، کاربرد دارند.
گریل چدنی صاف 80: از جنس استنلس استیل با رویه صاف چدنی .
گریل چدنی شیاردار 40: از این دستگاه برای سرخ کردن گوشت همبرگر استفاده می شود. جنس بدنه از استلس استیل بوده و دارای رویه شیاردار چدنی می باشد.
گریل چدنی شیاردار 80: تمام مشخصات فنی گریل چنی شیاردار 40 را دارد با این تفاوت که تعداد رویه 80 عدد است.


نتیجه پایانی: گریل های ذغالی به منظور کباب کردن و گریل های چدنی برای سرخ کردن گوشت و مرغ استفاده می شوند. این تجهیزات از جنس استلس استیل بوده و خاصیت ضد رنگ زدگی دارند و می توانید به راحتی آنها را شستشو دهید بدون نگرانی از زنگ زدگی و یا خوردگی بدنه.